XXIX. MENXXIX. Magyarországi Egészségügyi Napok – Végleges Program

Figyelem! 2023. szeptember 30-ig kedvezményes tarifával lehet még jelentkezni!

Jelentkezés  Bezár / Close

Köszöntjük weblapunkon PDF Nyomtatás E-mail

 

Az egészségügyben folyó közgazdasági illetve műszaki tevékenység magas szintű és erősen specializált szakmai ismereteket igényel. Ezért a jelenleg gazdasági vezetői pozícióban dolgozó kollégák mellett hívjuk és várjuk Egyesületünk tagjai közé azokat a fiatal szakembereket is, akik érdeklődnek e szép, nehéz, de ugyanakkor komoly szakmai perspektívát is kínáló szakterületek iránt, és reményük, reményeik szerint a jövő egészségügyi gazdasági vezetőivé válhatnak.

Honlapunk információkkal, a legfrissebb szakmai ismeretekkel szeretné segíteni az ágazatban dolgozó kollégák napi munkáját és az egészségügy közgazdasági- műszaki területei iránt érdeklődőket. Az elérhető információk egy része minden érdeklődő rendelkezésére áll, de egyes tartalmi elemek csak egyesületünk tagjai számára elérhetőek. Amennyiben Ön, kedves érdeklődő ezeket az információkat is szeretné elérni, a TAGFELVÉTEL menüpont alatt elérhető „Belépési nyilatkozat” letöltésével és beküldésével kezdeményezheti felvételét Egyesületünk tagjai sorába. Alapszabályunk értelmében az online regisztráció illetve tagfelvétel nem lehetséges, ezért megértését kérjük.

Fórumunk lehetőséget kínál az egyesület tagjai közötti online kapcsolattartásra, napi szakmai kérdések megbeszélésére, vagy csupán egy tartalmas beszélgetésre.

Jó böngészést kívánunk!

EGVE Vezetőség